Openluchttheater Cabrio Soest Openluchttheater Cabrio Soest
Menu

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Zaterdag 24 juni 2017 | 21.00 - 23.00 uur | € 25,50 *

Concert begint om: 21.00 uur. Vanaf 19.30 uur en na afloop: DJ Tobias Ripperda.

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken 'De Ingebeelde Zieke' en 'Augustus: Oklahoma' van de Utrechtse Spelen.

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. 'Baantjer', 'Afblijven!', 'Gooische Vrouwen', en 'VRijland' en als zanger Tony Kroeze in de serie 'Bagels & Bubbels'. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten 'Holland Zingt Hazes'.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical 'Hij Gelooft In Mij', de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Nu trekt Martijn Fischer volle zalen met zijn programma "Martijn Fischer zing hits van Hazes".

* De toegangsprijs is inclusief € 1,00 tbv het renovatiefonds.

De verkoop is gesloten.

Partners van Cabrio

Rabobank
Practicum
RETO
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"