Openluchttheater Cabrio Soest Openluchttheater Cabrio Soest
Menu

Knock on Wood Version 4

Zaterdag 9 september 2017 | 19.00 - 00.30 uur | € 27,50

Feesten met een doel!

Knock On Wood is een feest met een meerwaarde, want nadat eerdere versies van 2011 en 2013 de opbrengsten naar ons project in Mtakuja in Tanzania zijn gegaan, in 2015 naar De Voedselbank Soest, is er nu gekozen voor een heel bijzonder project die heel dicht bij ons als Rotaryclub Soest-Baarn ligt Stichting ZOALSJAN!

We gaan dit jaar dus dansen voor ALS patiënten zoals Jan Jager onze clubgenoot, die twee jaar geleden is getroffen door deze zeer ernstige ziekte. De ziekte manifesteert zich in alle hevigheid en heeft uiteraard grote gevolgen voor Jan en zijn familie. De diagnose heeft er toe geleid dat in zijn directe omgeving en vooral bij Rotaryclub Soest-Baarn de bereidheid groot is om Jan en mensen ZO ALS JAN te helpen. De stichting ZOALSJAN heeft tot doel fondsen te werven om andere ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die het mogelijk maken om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Jan kan zich dit veroorloven, maar de huidige voorzieningen zijn daartoe voor anderen niet (altijd) goed en direct beschikbaar.

Dat is de reden waarom onze club zich heeft verbonden met de Stichting ZOALSJAN en in drie jaar tijd in totaal 60.000 euro zal doneren. Deze avond moet het eindbedrag compleet maken en we hopen voor de vierde keer op een uitverkocht Cabrio.

Voor meer informatie: http://www.knockonwood.nu

Let op: het is NIET mogelijk om bij deze voorstelling vouchers (vrienden en/of sponsors) in te wisselen. Deze voorstelling valt namelijk niet onder de verantwoordelijkheid van Cabrio.

 

Bestel direct uw toegangskaarten

Partners van Cabrio

Rabobank
Practicum
RETO
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"