Openluchttheater Cabrio Soest Openluchttheater Cabrio Soest
Menu

Pink Floyd Project: 50 jaar Pink Floyd

Vrijdag 22 september 2017 | 20.15 - 23.00 uur | € 30,50 *

PINK FLOYD PROJECT – IN CONCERT

50 jaar Pink Floyd

The Pink Floyd Project tourt door het land met hun groots opgezette, Pink Floydshow die gerekend mag worden tot één van de grotere tourende tribute-producties in de Benelux, er werken bijna dertig mensen voor- en achter de schermen. Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour. Met o.a. lead vocals van Bert Heerink (Kayak en Vandenberg) én Chris Mustamu.

Verdeeld in twee sets is de show een trip down to memory lane, inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, drie videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van een van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt!

Extra:

Vanuit Pink Floyd Project wordt samengewerkt met Kid Rights, waar ze ambassadeeur van zijn. In elke stad is  er het Kids Rights koor, samengesteld uit kinderen van een school die ze uitkiezen. Bij Another Brick in The Wall zijn zij het kinderkoor (meestal een stuk of 20 a 30).

Promotietrailer: https://www.youtube.com/watch?v=2qDq3L7FLh4

FACEBOOK: https://www.facebook.com/pinkfloydprojectnl/

* De toegangsprijs is inclusief € 1,00 tbv het renovatiefonds.


Bestel direct uw toegangskaarten

Partners van Cabrio

Rabobank
Practicum
RETO
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"