Openluchttheater Cabrio Soest Openluchttheater Cabrio Soest
Menu

Meneer Monster: over een kleine Mol die wil weten.......

Zondag 21 mei 2017 | 14.30 - 15.30 uur | € 6,00 en € 9,50

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder.

Van de makers van De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Meneer Monster

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd- bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te gaan veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater' vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Credits

Leeftijd: 2+. Duur: 45 minuten

In een bewerking van: Meneer Monster. Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman, Stijn Hoes (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs).

Eindregie: Henk de Reus. Kostuum en decor: Anneloes van Assem. Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak.

Kaartprijzen zijn: Kinderen t/m 15 jaar € 9,50 en volwassenen/begeleiders € 6,00. Kinderen tot 2 jaar gratis toegang.

Verder zijn er van de kindervoorstelling van "Meneer Monster over een mol" geen kaarten meer verkrijgbaar via de website. Er zijn nog wel tickets bij de verkooppunten in Soest: Bruna van Weedestraat en Primera Soest Zuid.

De verkoop is gesloten.

Partners van Cabrio

Rabobank
Practicum
RETO
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"