Openluchttheater Cabrio Soest Openluchttheater Cabrio Soest
Menu

Habitatfestival

Zaterdag 23 september 2017 | 16.30 - 23.00 uur |

Zaterdag 23 september 2017 | 16.30 - 23.00 uur |

Op zaterdag 23 september a.s. organiseert Habitat Nederland voor de tweede keer het benefietfestival ‘uit je dak voor een dak’ in het openluchttheater Cabrio in Soest. Met foodtrucks vol lekkere hapjes en drankjes en swingende optredens gaat niet alleen het dak eraf, maar helpen wij tegelijkertijd mensen in India aan een goed dak boven hun hoofd.

Het wordt een spetterend benefietfestival – met optredens van o.a. Diggy Dex en Steffen Morrison. Een ding is zeker, het dak gaat er zeker af!

Jij uit je dak – zij een dak boven hun hoofd

Uit je dak gaan wordt natuurlijk nog mooier als het een veilig dak voor iemand anders oplevert – dat maakt het Habitatfestival juist zo bijzonder. Alle opbrengsten van bezoekers en sponsors komen geheel ten goede aan het werk van Habitat – huizen bouwen. Wij bij Habitat vinden dat huisvesting een basisrecht is. Een veilig (t)huis betekent betere gezondheid, betere educatie en betere kansen, het is het beste fundament om zelfstandig een beter leven op te bouwen.

Let op: het is NIET mogelijk om bij deze voorstelling vouchers (vrienden en/of sponsors) in te wisselen. De kaartverkoop van deze voorstelling valt namelijk niet onder de verantwoordelijkheid van Cabrio.

 

Bestel direct uw toegangskaarten

Partners van Cabrio

Rabobank
Practicum
RETO
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"