Menu

KARSU

Zaterdag 18 juni 2022 - 20:30 tot 22:00 uur

Zangeres en pianiste Karsu maakte afgelopen najaar tijdens het tv-programma Beste Zangers een verpletterende indruk. Op social media regende het complimenten en ook mensen die nog nooit van Karsu gehoord hadden, waren overdonderd. Wat een stem! Wat een uitstraling!

De afgelopen jaren maakte Karsu naam met haar unieke Engels- en Turkstalige blend van pop, jazz en world. Haar tweede album Colors werd bekroond met een Edison en ook haar meest recente plaat Karsu (2019) kreeg juichende recensies. Voor 2020 stond een wereldtour op het programma, waarbij ze onder meer Amerika, Canada en Rusland zou aandoen. De uitbraak van COVID-19 gooide roet in het eten, maar Karsu zat allesbehalve stil.

Ze verzorgde een livestream vanuit De Doelen, deed een Empty Concertgebouw Session en startte haar eigen kookprogramma op 24Kitchen: Karsu’s Turkse Keuken. Afgelopen najaar stal Karsu zoals gezegd de show in Beste Zangers. Haar talent, veelzijdigheid en spontane persoonlijkheid werden breed omarmd door de kijkers. De liedjes uit het razend populaire tv-programma bundelde ze op een album, dat direct hoog binnenkwam in de Album Top 100. Een unieke kans om deze veelzijdige artiest van dichtbij mee te maken. Koop nu je kaarten!

De openbare verkoop van deze voorstelling start op dinsdagochtend 1 februari om 9 uur.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.


Theater open: 19.30 uur

Aanvang show: 20.30 uur
Hoofdpodium

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"