Menu

Zirkoes Fantaztika

Zondag 27 augustus 2023 - 15:00 tot 16:00 uur

Geschikt voor alle acrobaten, clowns en andere artiesten (in spé) van 4 tot 104 jaar. Dus, licht uit en spot aan! Welkom in de piste!

“Wat een drukte op het veld. Het tentdoek wordt gehesen, acrobaten stapelen zich op en een clown raast rakelings langs op zijn eenwieler. Door de geur van verse popcorn en zaagsel weet je het zeker: het circus is in de stad!

Bibi oefent haar act op het hoge koord en Maximo wordt dankzij de erfenis van opa de beste goochelaar aller tijden… Maar als hij per ongeluk het konijn van Bibi laat verdwijnen is het optreden niet zo belangrijk meer. Bibi is boos. Van haar hoeft het doek niet meer op… Wat moeten ze nu?”

Een fysieke en humoristische voorstelling door theatergroep OTTO, vol livemuziek, over het gemis van dierbaren en over dat je samen altijd meer kan dan alleen.


Datum: 27 augustus 2023 - Hoofdpodium
Ticketprijs: € 9,50
Aanvang: 15.00 uur
Theater open: 14.00 uur
Lengte: 50 minuten


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden en Partners start de exclusieve voorverkoop op dinsdag 14 maart om 9.00 uur.
Op vrijdag 17 maart om 9.00 uur start de reguliere kaarverkoop en zal onderstaande verkooplink actief worden (indien nodig deze pagina verversen, de pagina ververst niet automatisch).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Bestel direct je toegangskaarten
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

logo jumbo
Practicum
Anders Invest
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"