Menu


Kaartverkoop

‚ÄčAlgemene informatie rond tickets en corona

Bij een verplaatste voorstelling, kun je het ticket gewoon bewaren. We zien je dan vanzelf weer terug in ons mooie theater! 
Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Dan help je ons enorm als je het ticket zelf aan iemand anders door kunt verkopen. Als dat niet lukt, is er de mogelijkheid het ticket om te zetten in een voucher. Zo’n voucher kun je dan inzetten voor elke willekeurige voorstelling in de toekomst. Op deze manier help je Cabrio om ook in deze Coronatijd financieel gezond te blijven zodat we en mooie voorstellingen kunnen blijven bieden. Mocht een voucher niet gewenst zijn, dan is er de keuze om geld teruggestort te krijgen of (een deel) te doneren aan Cabrio.  

Bij een geannuleerde voorstelling bieden wij de kaartkopers automatisch de mogelijkheid om het aankoopbedrag van gekochte kaarten terug te krijgen in de vorm van een voucher die op een later moment besteed kan worden aan nieuwe kaarten. Hierbij sluiten wij aan bij het landelijk initiatief “Bewaar je ticket, geniet later”. Mocht een voucher niet gewenst zijn, dan is er de keuze om geld teruggestort te krijgen of (een deel) te doneren aan Cabrio. Voor Vrienden die met vriendentegoed hebben betaald zullen wij het tegoed weer op de vriendenkaart opwaarderen.

Heb je vragen? Kijk dan eerst op onze pagina met de veelgestelde vragen.

Op de pagina 'Coronamaatregelen in Cabrio' geven wij inzicht in hoe wij omgaan met Corona in ons theater tijdens voorstellingen. 


Overige informatie

  • Kaarten zijn te bestellen via de button "bestel direct je kaarten" onderaan bij de informatie van de voorstelling.
  • Verder zijn er kaarten te koop bij de Bruna aan de Van Weedestraat in Soest.
  • Kaarten zijn ook te koop aan de kassa van ons theater vanaf 3 kwartier voor aanvang van de voorstelling. Uiteraard voor zover beschikbaar. [update: ivm onze Corona maatregelen is er geen kaartverkoop aan de kassa]
  • Let op: Kom je met een groep? Groepen vanaf 15 personen krijgen 10% korting op de entreeprijs. Neem in dat geval per mail contact met ons op voor een maatwerk afspraak. 
  • Cabrio verleent geen kortingen op de toegangsprijs m.b.t. CJP, Podiumkaart, 65+pas e.d.
  • De ticketprijzen zijn inclusief theatertoeslag en exclusief administratie- en betaalkosten. Déze kosten zijn € 0,95 per ticket tot een ticketprijs van € 15,00 en € 1,95 per ticket voor ticketprijzen vanaf € 15,00 met een maximum van € 5,00 per bestelling.
  • Gekochte kaarten worden niet gerestitueerd / niet teruggenomen. Dit geldt uiteraard bij voorstellingen die gewoon doorgang vinden en die niet worden verplaatst op initiatief van Cabrio.
  • Gratis toegang voor kinderen tot 2 jaar


Gouden Partners van Cabrio

Practicum
Reto
logo jumbo
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"