Menu

Vrijwilligers

Donderdag 10 november 2022

Een van de bijzondere dingen aan Cabrio is, dat echt al het werk door vrijwilligers wordt gedaan! Maar liefst 134 mensen zijn regelmatig in de weer om van de voorstellingen in het theater een prachtige beleving te maken.

Van de verkeersregelaars tot de mensen achter de bar, van het boeken en begeleiden van de artiesten tot het onderhoud van het theater, van het bedenken en uitvoeren van alle marketingtaken tot het onderhouden van relaties met gemeente en buurt en van het klussen aan nieuwe projecten tot het controleren van de kaartjes, dit werk wordt belangeloos en met een groot hart voor het prachtige theater gedaan.

Denk jij nou, dat wil ik ook, het mogelijk maken dat er elk jaar weer fantastische voorstellingen met voor ieder wat wils te zien zijn, kijk dan vooral eens bij de vacatures op onze site.

Deze zijn te vinden via de vacatures op www.cabriosoest.nl. Op dit moment zijn we op zoek naar verkeersregelaars en een medewerker techniek, maar de komende tijd zullen deze vacatures verder worden uitgebreid.

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
Soester Courant
logo jumbo
Reto
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"