Menu

Eerste voorstelling seizoen 2020 bekend!

Vrijdag 18 oktober 2019

29 mei 2020: Kralingen: 50 jaar na het feest - Koop nu alvast kaarten in de exclusieve voorverkoop

In de zomer van 1970 vond aan de Kralingse Plas in Rotterdam het Holland Pop Festival plaats. Bij de molens  kwamen bijna honderdduizend jongeren bij elkaar om samen de liefde en de vrijheid te vieren. Drie dagen lang genoten ze tijdens ‘de Nederlandse Woodstock’ van de hasj, elkaar en muziek van onder andere Jefferson Airplane, The Byrds, Santana en Pink Floyd.

Kralingen – 50 Jaar Na Het Feest vertelt het verhaal van een veranderd land, vanuit de ogen van een 17-jarige vrouw (Ricky Koole). Op zoek naar zichzelf én de wereld komt ze in 1970 terecht. Daar vindt in het Kralingse Bos het Holland Pop Festival plaats, ook wel bekend als het Nederlandse Woodstock. Vechtend tegen een beklemmende jeugd en worstelend met het conservatieve Nederland van de 60’s roept men op tot liefde, verdraagzaamheid en vrijheid. Een muzikaal coming of age-verhaal over verandering en wat daar nog van over is.

Strange Brew maakt met Ricky Koole, Robert Jan Stips en Leo Blokhuis een muzikaal theaterconcert over dit bijzondere weekend. Een muzikaal  coming-of-age verhaal  waarin we zien waarom het Holland Pop Festival een sleutelmoment  in onze geschiedenis is. Stips, die toentertijd met zijn band Supersister op het Rotterdamse estival speelde, zal uit eerste hand vertellen hoe hij het festival ervaren heeft. Blokhuis maakt in de voorstelling een radioprogramma (in het nu) en voegt verhalen, ooggetuigenverslagen en feiten over 1970 samen tot een prachtig geheel. Strange Brew zal een verzameling nummers uit die tijd ten gehore brengen, met werk van onder andere Santana, Focus, The Byrds, Jefferson Airplane, Dr John en Pink Floyd. Het Nederland van 1970 komt tot leven tijdens deze voorstelling en we ontdekken waarom het Holland Pop Festival een sleutelmoment was in onze geschiedenis. Een muzikale ode aan de jaren ’70 en wat er van die peace, love en happiness van toen nog over is.

Tijdens de voorverkoopperiode exclusief voor Vrienden, kun je kaarten bestellen via de website van Cabrio, www.cabriosoest.nl. Hiervoor kun je de toegangscode en de (koop kaarten) knop gebruiken uit de nieuwsbrief. Voor bestellingen via de website zijn administratie- en betaalkosten verschuldigd.

Misschien heb je nog Vriendentegoed over van 2019? Dan is dit wellicht een goede mogelijkheid om dat tegoed nog te gebruiken. Gaat je Vriendschap pas in 2020 in, dan kun je wel gebruik maken van je recht tot vroegboeken maar nog niet beschikken over je Vriendentegoed. Dat tegoed kun je vanaf januari 2020 gebruiken.

Een reden te meer om dus Vriend van Cabrio te worden!

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

logo jumbo
Soester Courant
Reto
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"