Menu

Soester DJ en producer Pieter Gabriel te horen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival!

Zondag 19 januari 2020

Samen met Eric van Tijn (Musical Director Eurovisie Songfestival) zal de jonge DJ en producer Pieter Gabriel (15) uit Soest een muziekproductie maken voor het Eurovisie Songfestival 2020. Dit maakte @SietseBakker (Executive Producer Eurovisie Songfestival 2020) bekend tijdens Eurosonic Noorderslag.

Samen met de gerenommeerde componist en producer Eric van Tijn zal hij het openingslied voor de finale creëren. Sietse Bakker: „Nederland staat wereldwijd bekend als het land met de beste dj’s en daarbij biedt het Eurovisiesongfestival jonge mensen graag de kans om hun talenten aan de wereld te tonen. De Nederlandse muziekgeschiedenis wordt internationaal gevierd door de unieke mix die Pieter Gabriel en Eric van Tijn samen produceren”. Met deze mix willen we laten zien wat er kan worden bereikt als generaties samenwerken!

Bezoekers van Openluchttheater Cabrio mochten op 8 juni 2019, na afloop van de voorstelling van Pieter Derks, ruim een uur luisteren naar het optreden van DJ Pieter Gabriel op het Horecaplein. En zoals op de foto te zien is, gebeurde dat in groten getale.

We wensen Pieter veel succes en hopen hem graag nog eens in ons theater te verwelkomen!

Nieuwsoverzicht


Partners van Cabrio

Reto
logo jumbo
Practicum
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"