Openluchttheater Cabrio Soest Openluchttheater Cabrio Soest
Menu

Word Vriend van Cabrio

Let op: de vouchers voor de Vrienden worden vóór de eerste voorstelling onder de Vrienden verspreid!!

Openluchttheater Cabrio ontvangt nauwelijks subsidie en heeft geen winstoogmerk. Al het werk wordt gedaan door een groep vrijwilligers met een groot hart voor het theater. De voorstellingen worden gefinancierd via entreegelden, bijdragen van sponsors én onze Vrienden van Cabrio.

Enkele jaren geleden startten wij het inmiddels succesvolle initiatief 'Vriend van Cabrio'. Mede door de donaties van onze Vrienden krijgt Cabrio een solide basis om elk seizoen een gevarieerd en kwalitatief programma te kunnen bieden. Een topprogramma is van  groot belang voor de continuïteit van het theater. Zo steunt iedere Vriend van Cabrio dit bijzondere openluchttheater!

Wij zouden het erg leuk vinden om ook jou binnenkort als nieuwe Vriend te mogen verwelkomen in ons unieke Soester theater. Met jouw vriendschap steun je Cabrio volop en uiteraard krijg je daar ook iets voor terug. Je bent al Vriend voor € 50,- per jaar. Daarvoor ontvang je:

Je word Vriend tot wederopzegging via het formulier op de site.

Fiscaal voordeel
Openluchttheater Cabrio heeft een culturele ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Voor een gift aan culturele ANBI’s geldt een extra belastingvoordeel. Over de mogelijkheden daartoe is meer te lezen op www.daargeefjeom.nl.

Contact
Heb je vragen over de Vriendschappen van Cabrio, stuur dan een bericht naar vriend@cabriosoest.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Ja, ik word Vriend van Cabrio!

Ik steun Openluchttheater Cabrio en word Vriend van Cabrio voor een bijdrage van € 50,- per seizoen. Ondergetekende verleent hierbij een éénmalige machtiging aan de Stichting Openluchttheater Cabrio om het bedrag van het hieronder opgegeven bankrekening nummer af te schrijven.

Soort donateur

Partners van Cabrio

Rabobank
Practicum
RETO
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"