Menu


Vacature team (Bedrijfs)Vrienden & Partners

Cabrio ontvangt nauwelijks subsidie en heeft geen winstoogmerk. Al het werk wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers met een groot hart voor het theater. De donaties van onze (Bedrijfs)vrienden en Partners geven Cabrio een solide basis om elk seizoen het theater verder te ontwikkelen en een gevarieerd en kwalitatief programma te kunnen bieden. Een topprogramma is van groot belang voor de continuïteit van het theater.

Vanwege uitbreiding in het team (van 1 naar 2 vrijwilligers) hebben wij een vacature voor: Vrijwilliger team (Bedrijfs)Vrienden & Partners

Waarvoor is het team verantwoordelijk:

  • Het binden en boeien van onze ruim 1300 Vrienden, 21 Bedrijfsvrienden en 15 Partners door middel van regelmatige communicatie naar deze groepen (in samenwerking met het team Marketing) en relatiebeheer.
  • Een goede punctuele administratie, contract- en databasebeheer (in samenwerking met het team Finance / Tickets).
  • Verdere (beheersbare) groei van Vrienden, Bedrijfsvrienden en Partners door actieve werving.
  • Regelmatige enquêtes onder de doelgroep Vrienden en het doorgronden van de verschillende behoeftes van onze Vrienden door verschillende analyses.
  • Het mogelijk (mede) organiseren van speciale acties naar deze doelgroepen als bijvoorbeeld een jaarlijks openingsevent in Cabrio.

Wie zoeken we?

  • Je vindt het leuk om vrijwilligerswerk te doen en samen ons theater een stap verder te brengen.
  • Je werkt zorgvuldig en komt je afspraken na.
  • Je bent markt- en contactgericht.
  • Je kunt overweg met database bestanden.
  • Je bent gemiddeld 4 uur per week flexibel beschikbaar (afhankelijk van periode in het jaar is het soms meer).

Interesse? Zie voor meer informatie onze website www.cabriosoest.nl of neem direct contact op met onze vrijwilligerscoördinator Yvonne van Brussel (vc@cabriosoest.nl) of de coördinator (Bedrijfs)Vrienden & Partners Hans de Leur (hansdeleur@planet.nl / 06 1094 3384).


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Door de inzet en het enthousiasme van deze grote groep mensen kan Cabrio een professionele vrijwilligersorganisatie zijn. Zowel voor als achter de schermen neemt iedereen verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af. Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.


Gouden Partners van Cabrio

Practicum
Reto
Soester Courant
Anders Invest
logo jumbo
"Buiten gewoon leuker!"