Menu

Martijn Fischer zingt Hits van Hazes

Zaterdag 04 september 2021 - 21:00 tot 23:00 uur

Bij alle voorstellingen in het tweede deel van ons theaterseizoen, vanaf 15 augustus 2021, werken we met de CoronaCheck. Bezoekers dienen bij binnenkomst van het theater een geldige persoonlijke QR-code te tonen, die via de CoronaCheck-app te verkrijgen is. Kinderen t/m 12 jaar hoeven niet te testen voor een voorstelling, tenzij zij klachten hebben dan is testen wel noodzakelijk.

Op de pagina 'Coronamaatregelen in Cabrio' geven wij inzicht in hoe wij omgaan met Corona in ons theater tijdens voorstellingen.


Martijn Fischer, afgestudeerd als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, verdiende tijdens zijn studie al bij door te zingen in een feestband. Daarna werkte hij bij verschillende theatergezelschappen om uiteindelijk zijn weg naar tv te vinden.

Zijn entrée op televisie maakte hij in ‘Baantjer’, ‘Afblijven’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Vrijland’. Dat Martijn ook geweldig kan zingen, bewees hij nog maar eens als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. Als gevolg van zijn hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, treedt hij op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt hij twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in bioscopen in België en Nederland, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes.

Na het succes van de musical en film, trapte Martijn zijn eerste clubtour af. Dat bracht hem langs uitverkochte zalen door heel Nederland.

Martijn Fischer is met het repertoire van Hazes te boeken in verscheidene configuraties.

Het concert is verplaatst van 29 mei 2021 naar 4 september!

Kaartkopers hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen.


Theater open: 19.30 uur

Aanvang: 21.00 uur

Ticketprijs: € 27,50

De verkoop is gesloten.
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Soester Courant
logo jumbo
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"