Menu


Word Vriend van Cabrio

Openluchttheater Cabrio ontvangt nauwelijks subsidie en heeft geen winstoogmerk. Al het werk wordt gedaan door een groep vrijwilligers met een groot hart voor het theater. De voorstellingen worden gefinancierd via entreegelden, bijdragen van sponsors én onze Vrienden van Cabrio.

Enkele jaren geleden startten wij het inmiddels succesvolle initiatief 'Vriend van Cabrio'. Mede door de donaties van onze Vrienden krijgt Cabrio een solide basis om elk seizoen een gevarieerd en kwalitatief programma te kunnen bieden. Een topprogramma is van  groot belang voor de continuïteit van het theater. Zo steunt iedere Vriend van Cabrio dit bijzondere openluchttheater!

Wij zouden het erg leuk vinden om ook jou binnenkort als nieuwe Vriend te mogen verwelkomen in ons unieke Soester theater. Met jouw vriendschap steun je Cabrio volop en uiteraard krijg je daar ook iets voor terug. Je bent al Vriend voor € 50,- per jaar. Daarvoor ontvang je:

  • vooraankondigingen van voorstellingen met daarbij de mogelijkheid eerder en exclusief via ons online ticketsysteem entreebewijzen te kopen
  • € 40,00 korting op toegangskaarten voor een eigen voorstelling naar keuze (geldig per theaterseizoen). Je ontvangt deze € 40,00 als winkeltegoed in het boekingssysteem Ticketmatic
  • het programma van Cabrio digitaal en zo ook de nieuwsbrief
  • uitnodiging voor de opening van het Cabrio-seizoen

Je wordt Vriend tot wederopzegging via het formulier op de site.

Na verzending van het formulier ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox, mocht je die niet ontvangen stuur dan een mail naar vriend@cabriosoest.nl.

Fiscaal voordeel
Openluchttheater Cabrio heeft een culturele ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Voor een gift aan culturele ANBI’s geldt een extra belastingvoordeel. Klik hier over de mogelijkheden daartoe.

Contact
Heb je vragen over de Vriendschappen van Cabrio, stuur dan een bericht naar vriend@cabriosoest.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Wijzigingen in adres, bankgegevens e.d. kunnen ook worden doorgegeven via vriend@cabriosoest.nl

Instructie kaarten kopen als vriend bij Openluchttheater Cabrio
Klik op deze link voor een toelichting op het gebruik van je vriendentegoed bij de aankoop van kaarten.


Ja, ik word Vriend van Cabrio!

Ik steun Cabrio en word Vriend voor een bijdrage van minimaal € 50,- per seizoen. Ik verleen hierbij een doorlopende SEPA machtiging aan de Stichting Openluchttheater Cabrio om eenmaal per jaar minimaal € 50 van het hieronder opgegeven bankrekeningnummer af te schrijven. 

Kijk hier naar het Privacybeleid van Cabrio.

Soort donateur

Door invulling van dit formulier geef je toestemming aan de Stichting Openluchttheater Cabrio om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank, om jaarlijks een bedrag van € 50 van je rekening af te schrijven als "Vriend van Cabrio". Stichting Openluchttheater Cabrio is gevestigd aan de Soesterbergsestraat 140, 3768 MD te Soest (Incassant ID NL95 ZZZ4 1190 2250 000). Tevens geef je toestemming aan je bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Stichting Openluchttheater Cabrio. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. Cabrio zal je bijdrage in de maand december voorafgaand aan een nieuw kalenderjaar afboeken. Je krijgt daarover vooraf bericht van ons.


Onze Bedrijfsvrienden:

De donaties van onze Bedrijfsvrienden geven Cabrio een solide basis om elk seizoen het theater verder te ontwikkelen en een gevarieerd en kwalitatief programma te kunnen bieden. Een topprogramma is van groot belang voor de continuïteit van het theater.

Wil je weten wie onze Bedrijfsvrienden zijn? Of graag meer informatie? Klik dan hier.Gouden Partners van Cabrio

logo jumbo
Reto
Practicum
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"