Menu


Word vrijwilliger bij Cabrio

Openluchttheater Cabrio is levendiger dan ooit! De afgelopen jaren weten steeds meer mensen de weg naar ons theater te vinden. En alles wat er gebeurt om dat mogelijk te maken, is te danken aan de inzet van meer dan 100 vrijwilligers.

Van programmering tot verkeersregelaars, van marketing tot catering, van techniek tot kaartverkoop en van onderhoud tot geluidsbeheersing: alles, maar dan ook alles wordt bedacht, georganiseerd en uitgevoerd door mensen die dat op vrijwillige (en niet betaalde) basis doen omdat ze bij willen dragen aan ons openluchttheater.

Cabrio is van Soest. Cabrio is van ons allemaal. Voor seizoen 2022 is er plek voor nieuwe vrijwilligers. We zoeken enthousiaste en goede mensen. Iets voor jou?

Wil jij bijdragen aan het steeds verder ontwikkelen van een openluchttheater waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar nieuw talent een steeds grotere plek krijgt en waar kleine en grote artiesten heel graag optreden? Wij zoeken:

Meer weten over deze functies? Klik op de links of bekijk hieronder de details van de vacatures. Of neem direct contact op met onze vrijwilligers coördinator (vc@cabriosoest.nl


Medewerker Techniek

Ben jij op zoek naar een leuke tijdsbesteding en wil je die graag besteden in het mooiste openluchttheater van Nederland? Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger om ons Techniekteam te versterken.

Geen voorstelling in Cabrio kan zonder inzet van technici. Als technicus ben je het eerste aanspreekpunt voor de technici van de bezoekende band of gezelschap. Je weet wat de mogelijkheden van onze technische voorzieningen zijn en vindt het leuk om samen een mooie show neer te zetten. Kennis op het gebied van (theater)elektrotechniek is een must, interesse in professionele lichttechniek een pré.

Wat ga je doen?

  • Technische ondersteuning voorafgaand, tijdens en na afloop van een voorstelling.
  • Assisteren bij op- en afbouw van activiteiten van het licht- en techniek gedeelte.
  • (Soms) bediening en installatie van het licht- en geluidsapparatuur in het theater.
  • Met het techniekteam het de podiumtechniek voorbereiden op het seizoen en na afloop voor de winter.

Je verrijkt de beleving van alle Cabrio bezoekers, laat ze genieten en overtreft hun verwachtingen. Zo maak je van elke bezoeker onze gast die graag nog een keer terugkomt!

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur enige kennis theater- en of elektrotechniek. Je bent betrokken, enthousiast  en oplossingsgericht.
Maar bovenal ben je flexibel wat betreft inzetbaarheid. Onze voorstellingen vinden vooral plaats in de avonden en de weekenden. We vragen onze vrijwilligers minimaal 5x per seizoen een dienst te draaien. Meer mag natuurlijk ook altijd! 
We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Dat kan door de inzet en het enthousiasme van al die mensen die Cabrio op deze manier een professionele organisatie maken. Iedereen neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af! Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Ovink (Coördinator Techniek). Hij is bereikbaar via cabrio@ovink.nl


Verkeersregelaar bij Cabrio

Cabrio is een openluchttheater in Soest waar jaarlijks ongeveer 14 grote voorstellingen gegeven worden. Onze bezoekers komen uit Soest, maar ook veel van buiten Soest met de auto. Voor het op een juiste wijze parkeren van de auto’s en zorgdragen voor het veilig oversteken van onze bezoekers vanaf de parkeerplaats naar ons theater, zijn wij op zoek naar verkeersregelaars.

Als verkeersregelaar ben je vrijwilliger bij cabrio en word je per seizoen minimaal 5 x ingezet als verkeersregelaar.

Nadat je een e-learning cursus voor verkeersregelaar met succes hebt afgerond, krijg je een aanstelling voor 1 jaar van de gemeente Soest en mag je als verkeersregelaar optreden voor Cabrio.

Je dient 2 uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn en je gaat meestal een half uur voor einde voorstelling weer naar je toegewezen plek.

Als verkeersregelaar werk je altijd in een koppel van twee.

Meer weten? Informeer bij Mels van Vulpen, bestuurslid Faciliteiten (06-54694394)


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Dat kan door de inzet en het enthousiasme van al die mensen die Cabrio op deze manier een professionele organisatie maken. Iedereen neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af! Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.

Heb je interesse? Laat dat weten aan onze vrijwilligerscoördinator. Stuur een email met je contactgegevens, ervaring en waarom nou juist jij als vrijwilliger aan de slag wil bij Cabrio. Het email adres is vc@cabriosoest.nl


Gouden Partners van Cabrio

Reto
logo jumbo
Soester Courant
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"