Menu


Word vrijwilliger bij Cabrio

Openluchttheater Cabrio is levendiger dan ooit! De afgelopen jaren weten steeds meer mensen de weg naar ons theater te vinden. En alles wat er gebeurt om dat mogelijk te maken, is te danken aan de inzet van meer dan 100 vrijwilligers.

Van programmering tot verkeersregelaars, van marketing tot catering, van techniek tot kaartverkoop en van onderhoud tot geluidsbeheersing: alles, maar dan ook alles wordt bedacht, georganiseerd en uitgevoerd door mensen die dat op vrijwillige (en niet betaalde) basis doen omdat ze bij willen dragen aan ons openluchttheater.

Cabrio is van Soest. Cabrio is van ons allemaal. Voor seizoen 2021 is er plek voor nieuwe vrijwilligers. We zoeken enthousiaste en goede mensen. Iets voor jou?

Wil jij bijdragen aan het steeds verder ontwikkelen van een openluchttheater waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar nieuw talent een steeds grotere plek krijgt en waar kleine en grote artiesten heel graag optreden?

Om deze teams / vacatures gaat het:

Meer weten over deze functies? Klik op de links of bekijk hieronder de details van de vacatures. Of neem direct contact op met onze vrijwilligers coördinator Claudia de Bruin.


Horecamedewerker

Als horecamedewerker ben je het visitekaartje van ons theater. Dit vraagt om hospitality, enthousiasme en servicegerichtheid. Samen met je ‘collega's’ ben je verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst van onze gasten.

Wat ga je doen?

  • Barbediening, bereid alles op te pakken en je werkt schoon en ordelijk
  • Assisteren bij op- en afbouw van activiteiten van het horeca gedeelte
  • Opruimen, afwassen en schoonmaakwerkzaamheden van het horeca domein

Daarnaast kan het ook zomaar zijn, dat we je vragen andere taken op te pakken. Denk hierbij aan; Het verlenen van service aan bezoekers - Kaartcontrole voor het evenement - Publiek plaatsen op de tribune - Toezicht houden op het publiek - Het opruimen van de bar en publieke ruimtes na evenementen - Begeleiding van mindervalide bezoekers – Invulling geven aan de foodkar wanneer deze ingezet wordt.

Je verrijkt de beleving van alle Cabrio bezoekers, laat ze genieten en overtreft hun verwachtingen. Zo maak je van elke bezoeker onze gast die graag nog een keer terugkomt!

Wie ben jij? 

Je hebt een open, gastvrije en benaderbare houding, je kan anticiperen op de wensen van de gast en hier op inspelen.

Maar bovenal ben je flexibel. fFlexibel wat betreft inzetbaarheid. Onze voorstellingen vinden vooral plaats in de avonden en de weekenden. We vragen onze vrijwilligers minimaal 5x per seizoen een dienst te draaien. Meer mag natuurlijk ook altijd! En we vragen ook flexibiliteit wat betreft inhoud van de werkzaamheden. Je vindt het dan ook geen enkel probleem als we je vragen een andere taak op te pakken.


Verkeersregelaar bij Cabrio

Cabrio is een openluchttheater in Soest waar jaarlijks ongeveer 14 grote voorstellingen gegeven worden. Onze bezoekers komen uit Soest, maar ook veel van buiten Soest met de auto. Voor het op een juiste wijze parkeren van de auto’s en zorgdragen voor het veilig oversteken van onze bezoekers vanaf de parkeerplaats naar ons theater, zijn wij op zoek naar verkeersregelaars.

Als verkeersregelaar ben je vrijwilliger bij cabrio en word je per seizoen maximaal 5 x ingezet als verkeersregelaar.

Nadat je een e-learning cursus voor verkeersregelaar met succes hebt afgerond, krijg je een aanstelling voor 1 jaar van de gemeente Soest en mag je als verkeersregelaar optreden voor Cabrio.

Je dient 2 uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn en je gaat meestal een half uur voor einde voorstelling weer naar je toegewezen plek.

Als verkeersregelaar werk je altijd in een koppel van twee.

Meer weten? Informeer bij Mels van Vulpen, bestuurslid Faciliteiten (06-54694394)


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Dat kan door de inzet en het enthousiasme van al die mensen die Cabrio op deze manier een professionele organisatie maken. Iedereen neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af! Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mels van Vulpen (Bestuurslid Facilitair). Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-54694394.

Heb je interesse? Laat dat weten aan onze vrijwilligerscoördinator, Claudia de Bruin. Stuur een email met je contactgegevens, ervaring en waarom nou juist jij als vrijwilliger aan de slag wil bij Cabrio. Het email adres is vc@cabriosoest.nl


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Practicum
logo jumbo
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"