Menu

Over Cabrio

Sprookjesachtig, feeëriek, verrassend, intiem…. Dat zijn een paar woorden die opkomen bij de bezoeker die ons openluchttheater bezoekt. Cabrio bestaat bijna 100 jaar en is een begrip voor Soest en omgeving. Midden in het bos ligt ons prachtige theater verborgen, voorzien van alle faciliteiten.

Het publiek kan rekenen op een gevarieerd programma met de beste artiesten op zowel het Hoofdpodium als op het meer intieme Middenpodium. Dankzij onze uitgebreide horecavoorzieningen is ons theater niet alleen een lust voor oog en oor, maar ook een perfecte plek voor ontmoetingen onder het genot van hapje en drankje.

Het theater wordt gerund door ruim 150 vrijwilligers die dit werk allemaal voor hun plezier doen. En dat merk je aan de goedmoedige, laagdrempelige sfeer. Wat trouwens niet onze professionaliteit in de weg staat. De grootste artiesten hebben in Cabrio opgetreden en veelal zijn onze voorstellingen uitverkocht.

Cabrio blijft voortdurend in beweging en wij zorgen ervoor dat de bezoekers worden verrast en zich thuis voelen. Zo hebben we in 2023 een nieuwe koffiehut geopend met verse barista koffie. Deze ontwikkelingen komen mede tot stand dankzij de steun van onze vele (Bedrijfs)Vrienden en Partners.

Laat je verrassen en betoveren, tot ziens in Cabrio!


Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"