Menu

Huisregels Cabrio

De huisregels van Cabrio gelden voor alle evenementen, voor enkele evenementen kunnen aanvullende regels nodig zijn. De supervisor van het evenement zal erop toezien dat de huisregels worden nageleefd en heeft het recht op te treden als dit nodig is. In ernstige gevallen kunnen betrokkenen van het terrein verwijderd worden, of kan het evenement zelfs beëindigd worden.
Het betreden van het terrein van Cabrio is op eigen risico. Cabrio is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van ongeval of diefstal. Neem geen waardevolle spullen mee, en laat deze ook niet achter in geparkeerde auto’s.

De huisregels:

1.       Opvolgen van Aanwijzingen

Bezoekers volgen altijd de aanwijzingen van hulpverleners, de supervisor en Cabriomedewerkers op.

2.      Toegang

Iedereen die zich op het terrein van Cabrio bevindt houdt zich aan de huisregels. Om toegang tot het terrein te krijgen is een geldig toegangsbewijs nodig. Blindegeleide- en hulphonden zijn van harte welkom, andere honden niet.

3.       Goede sfeer

De goede, open en gemoedelijke sfeer die zo kenmerkend is voor Cabrio kan alleen bestaan als alle bezoekers daaraan bijdragen. Zo heeft iedereen respect voor elkaar, worden mensen die dat nodig hebben geholpen en respecteert iedereen de belangen van de omwonenden, de mooie natuurlijke omgeving en de materialen en voorzieningen van het theater. Het is alleen toegestaan hapjes en drankjes te nuttigen die gekocht zijn in het theater. Het wettelijk alcoholbeleid is van toepassing, daarnaast wordt er geen drank verkocht aan bezoekers die afwijkend gedrag vertonen.

4.      Veiligheid

Zorg ervoor dat de gangpaden en vluchtroutes altijd gebruikt kunnen worden. Podia en andere bouwwerken op het terrein zijn niet toegankelijk voor het publiek. Gebruik geen open vuur in het theater. Roken (ook elektronisch) is op het hele terrein van Cabrio niet toegestaan.

5.      Overig

Van iedereen die zich op het terrein van Cabrio bevindt kunnen foto-, video- en geluidsopnames gemaakt worden, door het terrein te betreden wordt daar automatisch toestemming voor gegeven. De opnames worden door Cabrio uitsluitend gebruikt voor promotiedoeleinden.

Uitdrukkelijk niet toegestaan zijn norm-overschrijdend gedrag, wildplassen en het bezit, verhandelen of gebruiken van (hard) drugs. Bij constatering van deze feiten worden de betrokken personen direct van het terrein verwijderd en bij strafbare feiten wordt de politie ingeschakeld.Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"