Menu


Bedrijfsvrienden

De donaties van onze Bedrijfsvrienden geven Cabrio een solide basis om elk seizoen het theater verder te ontwikkelen en een gevarieerd en kwalitatief programma te kunnen bieden. Een topprogramma is van groot belang voor de continuïteit van het theater.

Wij zouden het erg leuk vinden om ook jouw bedrijf als nieuwe BedrijfsVriend te mogen verwelkomen in ons unieke Soester theater, met jouw vriendschap steun je Cabrio volop en uiteraard krijg je daar ook iets voor terug.

Wil je meer weten over Bedrijfsvrienden? Of bedrijfsvriend worden? Meer informatie én het aanmeldformulier is te lezen via deze link . 

Bedrijfsvriend zijn:

Sabrosa Kitchen | BarSchokker Adviseur BouwCharles Gabriƫl Timmer en montagebedrijfDe EetvillaHoveniersbedrijf Jos van Bennekom & ZnLancyr Deelen Verzekeringen & Financieel AdviesGreenway logisticsVan Wijk makelaarsLijf & VisieConferentiehotel Kontakt der KontinentenKorlaar Soest secundaire grondstoffenBrouwer Wijnhandel SlijterijDeepDeepVan Veen BedrijfsdienstenSmaak BedrijfscateringNewway SolutionsVotrans B.V.Smederij TupkerVan de Kamp & Van GelderBres advocaten

Wijzigingen in adres, bankgegevens, e.d. kunnen ook worden doorgegeven via vriend@cabriosoest.nl


Gouden Partners van Cabrio

logo jumbo
Practicum
Anders Invest
Soester Courant
Reto
"Buiten gewoon leuker!"