Menu

Suzan & Freek

Vrijdag 27 augustus 2021 - 21:00 tot 23:00 uur

Bij alle voorstellingen in het tweede deel van ons theaterseizoen, vanaf 15 augustus 2021, werken we met de CoronaCheck. Bezoekers dienen bij binnenkomst van het theater een geldige persoonlijke QR-code te tonen, die via de CoronaCheck-app te verkrijgen is. Kinderen t/m 12 jaar hoeven niet te testen voor een voorstelling, tenzij zij klachten hebben dan is testen wel noodzakelijk.

Op de pagina 'Coronamaatregelen in Cabrio' geven wij inzicht in hoe wij omgaan met Corona in ons theater tijdens voorstellingen.


Na een uitverkochte clubtour zullen Suzan & Freek in het najaar van 2021 weer een aantal openluchttheaters aandoen.

Nog voor hun hits Als Het Avond Is, Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij waren Suzan & Freek al een live fenomeen. Met optredens op gerenommeerde festivals als Paaspop, Sziget en Concert at SEA bewezen zij de grote massa moeiteloos te kunnen raken.

Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België en het met platina bekroonde album Gedeeld Door Ons op zak, komen Suzan & Freek deze nazomer voor het eerst naar een aantal openluchttheaters. “We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan”, aldus Suzan & Freek. “We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”.


Het concert is verplaatst van 29 augustus 2020 naar 27 augustus 2021!
Kaartkopers hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen.

Theater open: 19.30 uur

Aanvang: 21.00 uur

Ticketprijs: € 27,50

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"