Menu

Danny Vera

Vrijdag 23 september 2022 - 20:30 tot 22:00 uur

Danny Vera – Openluchttour

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Hij is niet meer weg te denken van de radio en kwam zelfs als hoogste binnenkomer binnen op nummer 4 in de Top2000 van Radio2 afgelopen december.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

In de openluchttheaters zal Danny muzikaal grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album Pressure Makes Diamonds.

De voorstelling van Danny Vera op 18 september 2021 is verplaatst naar vrijdag 23 september 2022. Kaartkopers hebben hier per email bericht over gekregen.


Datum: vrijdag 23 september 2022
Theater open: 19.00 uur
Aanvang show: 20.30 uur
Pauze: nee
Ticketprijs: € 28,50
Hoofdpodium
Dit evenement is helaas uitverkocht!
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Soester Courant
Reto
logo jumbo
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"