Menu

Ruben Hein en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest in 'Intiem Cabrio'

Vrijdag 10 juli 2020 - 20:00 tot 23:00 uur

Ruben Hein en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) 

Pianist en zanger Ruben Hein werd bij het algemeen publiek bekend van Linda’s Zomertour waar hij zorgde voor prachtige muzikale intermezzo’s. De geroemde muzikant is deze avond in Cabrio te zien en te horen als zanger en dirigent van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) met een spannende mix van vocale pop & jazz met een symfonisch randje.
Het NJJO ofwel het ‘Jong Oranje van de Jazz’ werd bekroond met de Zilveren Notekraker (als de nieuwe smaakmaker op de podia). Het NJJO is hét landelijke jazzproject voor jong supertalent/startende professionals van maximaal 26 jaar oud. Dit orkest werkt elke twee jaar met een nieuwe artistiek leider. In 2019 en 2020 is dat zanger, pianist en componist Ruben Hein die van deze getalenteerde formatie een mini gemengd, symfonisch jazz & pop orkest maakte.

Met een door Ruben Hein op maat gecomponeerd en gearrangeerd eclectisch programma in het grensgebied van jazz, pop en klassiek doet het uitdagende orkest met Ruben Hein als solist en dirigent theaters in Nederland aan. Inmiddels is de EP ‘Mosaic’ verschenen waarop de composities te beluisteren zijn. https://open.spotify.com/artist/57HV0M8MYBKpav3LLFPnuw?si=81_7H_WWTI-iYo26jSayjg

Pianist en zanger Ruben Hein wordt geroemd om zijn karakteristieke, warme stem, zijn soulvolle jazzy popsongs en zijn eigenzinnige pianospel. Ruben Hein’s muzikale ontwikkeling bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut en zijn latere elders verschenen albums langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar grootse successen; onderscheidingen, awards, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en samenwerking met o.m. Hans Teeuwen en New Cool Collective en voorprogramma’s van o.a. Robin Gibb, Seal, Tom Jones en Simply Red. In het voorjaar van 2018 bracht Ruben Hein zijn nieuwe album ‘Groundwork Rising’ uit.

Omdat we maar 100 kaarten per voorstelling kunnen verkopen, is de procedure voor het bestellen van de Vriendenkaarten aangepast. Vrienden kunnen vanaf maandag 15 juni vanaf 9 uur maximaal twee kaarten per voorstelling kopen. Deze exclusieve verkoopmogelijkheid duurt in deze bijzondere situatie twee dagen. Woensdag 17 juni start vanaf 9 uur de reguliere verkoop.

Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.

Ticketprijs: € 22,50

De verkoop is gesloten.
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Practicum
logo jumbo
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"