Menu

Douwe Bob in 'Intiem Cabrio' (avond)

Zaterdag 05 september 2020 - 21:00 tot 22:30 uur

Na bijna tien jaar met zijn band te hebben opgetreden staat Douwe deze avond op het podium in een kleine setting met grote liedjes. Hij gaat samen met zijn gitarist terug naar de basis. Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Er zijn twee shows! Eén om 17.30 uur en één om 21.00 uur. Voor de avondshow kunnen onze Vrienden, Bedrijfsvrienden, Partners en Vrijwilligers in de exclusieve voorverkoop kaarten bestellen. De openbare verkoop voor zowel de middag- als de avondshows start op maandag 27 juli om 9.00 uur!

Alle shows zijn voor een publiek van maximaal 225 mensen vanwege de anderhalvemeter richtlijnen.

Voorverkoop, hoe werkt het?
Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden, Partners en Vrijwilligers start de exclusieve voorverkoop op zaterdag 25 juli om 09.00 uur. Gelet op het beperkte aantal kaarten duurt de periode van exclusieve voorverkoop 48 uur en kun je maximaal 4 kaarten kopen per voorstelling. Vanaf maandag 27 juli om 09.00 uur staat de verkoop open voor iedereen.


Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 uur open.

Ticketprijs: € 29,00

Bestel direct je toegangskaarten
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Soester Courant
logo jumbo
Reto
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"