Menu

Ellen ten Damme - Casablanca (middag)

Zaterdag 26 juni 2021 - 17:00 tot 18:30 uur

In verband met de Corona-maatregelen kunnen wij niet alle kaartkopers van Ellen ten Damme ontvangen tijdens de avondvoorstelling. Gelukkig hebben we een tweede voorstelling kunnen inplannen om 17.00!


Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra en route.

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven.
 
Deze keer gaat Ten Damme nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca. 
 
Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.
 
‘Casablanca’ vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!
 
“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!” 

Muzikanten: Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra: Thijs Cuppen (piano), Guus Bakker (bas), Arthur Lijten (drums), Matthias Konrad (trombone), Marieke de Bruijn (viool), Ben Mathot (viool), Mark Mulder (altviool) en Jos Teeken (cello).

Het concert is verplaatst van 26 juni 2020 naar 26 juni 2021!
Kaartkopers hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen.


Datum: 26 juni 2021
Theater open: 16.00 uur
Aanvang show: 17.00 uur
Duur: 90 minuten
Pauze: Nee
Ticketprijs: € 28,-
Hoofdpodium
De verkoop is gesloten.
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
logo jumbo
Practicum
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"