Menu

Jules

Vrijdag 02 juli 2021 - 20:30 tot 21:30 uur

Als een rode draad loopt muziek door het leven van Julia van der Kleij (Bloemendaal, 1997). Onder de naam Jules weet zij met haar verrassende stemgeluid de harten van steeds meer muziekliefhebbers te veroveren. Van kleins af aan zingt ze, speelt ze piano, cello, én schrijft ze haar eigen muziek. Het liedje Baby it’s over schreef ze toen ze ontzettend veel liefdesverdriet had. Al haar liedjes ontstaan in haar hoofd met een idee dat ze vervolgens in de weken erna uitwerkt op de piano.

De muziekstijl van Jules komt voort uit genres en artiesten die haar inspireren. Zelf luistert ze graag naar oude soul, gospel, jazz en blues. Door deze genres te combineren met moderne popmuziek, weet ze haar ‘signature sound’ te vinden.

Ze stond in het voorprogramma bij de tour van Wulf waar ze het nummer More Than This mee opnam. Vanavond op het middenpodium van Cabrio waar ze jullie graag deelgenoot maakt van haar songs die zich het beste laten omschrijven als pop met een soulrandje. Liedjes die net zo stijlvol en enthousiast zijn als de zangeres zelf.


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden, Partners en Vrijwilligers start de exclusieve voorverkoop op donderdag 3 juni. Gelet op het kleinere aantal kaarten en de korte verkoopperiode duurt de exclusieve voorverkoop tot maandag 7 juni. Vanaf 7 juni om 09.00 uur staat de verkoop open voor iedereen.


2 juli      Jules

Aanvang: 20.30 uur

Theater open: 19.30 uur

Ticketprijs: € 15,00

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"