Menu

Veldhuis & Kemper – Zonder Meer (avond)

Zaterdag 03 juli 2021 - 20:30 tot 21:30 uur

Veldhuis & Kemper staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden; optreden! (En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee.)

Voor deze speciale periode op weg naar normaal komen de mannen met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’: Veldhuis & Kemper, Zonder Meer. En dat is precies wat het is. Een intiem programma met grappige verhalen over deze bijzondere tijd en ruime aandacht voor hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun eindeloze oeuvre. Meezingen mag dan niet van het RIVM, maar lachen des te harder,  daar zorgen de mannen wel voor.  

Veldhuis en Kemper Zonder Meer is een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, met anekdotes en liedjes is hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden, Partners en Vrijwilligers start de exclusieve voorverkoop op donderdag 3 juni. Gelet op het kleinere aantal kaarten en de korte verkoopperiode duurt de exclusieve voorverkoop tot maandag 7 juni. Vanaf 7 juni om 09.00 uur staat de verkoop open voor iedereen.


3 juli      Veldhuis & Kemper – Zonder Meer (hoofdpodium)

Aanvang: 20.30 uur

Theater open: 19.30 uur

Ticketprijs: € 25,00

De verkoop is gesloten.
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Soester Courant
Practicum
logo jumbo
"Buiten gewoon leuker!"