Menu

Michelle David & The True-tones

Vrijdag 17 september 2021 - 20:30 tot 22:00 uur

Dit is een concert in onze "Intieme concert reeks". Bij deze voorstelling werken we met het 1,5 meter protocol. Op de pagina 'Coronamaatregelen in Cabrio' geven wij inzicht in hoe wij omgaan met Corona in ons theater tijdens voorstellingen.


Vanavond op het podium van Cabrio: Michelle David & The True-tones. Deze dampende en stomende band met de krachtige frontdame Michelle David heeft meerdere albums uitgebracht waarop hun voorliefde voor soul, funk en afrobeat goed te horen is.

Op hun nieuwe album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West-Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Zo klinkt het nieuwe album van Michelle David & The True-tones. De band bestaat naast Michelle David uit Onno Smit (gitaar/basgitaar), Paul Willemsen (gitaar/basgitaar) en Bas Bouma (drums/perscussie).

Voorverkoop:
Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden, Partners en Vrijwilligers start de exclusieve voorverkoop op 28 juni. De exclusieve voorverkoop duurt tot donderdag 1 juli om 20.00 uur. Wees er dus snel bij, want op is op….


Michelle David & The True-tones

Datum: 17 september

Aanvang voorstelling: 20:30 uur

Theater open: 19:30 uur

Ticketprijs: € 20,00

Dit evenement is helaas uitverkocht!
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Practicum
Reto
logo jumbo
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"