Menu

Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Donderdag 02 september 2021 - 20:00 tot 22:00 uur

Bij alle voorstellingen in het tweede deel van ons theaterseizoen, vanaf 15 augustus 2021, werken we met de CoronaCheck. Bezoekers dienen bij binnenkomst van het theater een geldige persoonlijke QR-code te tonen, die via de CoronaCheck-app te verkrijgen is. Kinderen t/m 12 jaar hoeven niet te testen voor een voorstelling, tenzij zij klachten hebben dan is testen wel noodzakelijk.

Op de pagina 'Coronamaatregelen in Cabrio' geven wij inzicht in hoe wij omgaan met Corona in ons theater tijdens voorstellingen.


MEET THE ORCHESTRA! Optreden van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Aan de Kampweg in Soesterberg is sinds jaar en dag het Centrum voor Mens en Luchtvaart (CML) gevestigd. Hier heeft de krijgsmacht alle expertise over mens en luchtvaart gebundeld, inmiddels ook met vestigingen in Gilze-Rijen en Eindhoven.

Het CML voelt zich thuis en is op haar plek in de gemeente Soest. Vanwege deze langdurige en gewaardeerde relatie biedt het CML, in samenwerking met de Stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg, dit concert aan de inwoners van Soest en Soesterberg én aan de medewerkers en relaties van de eigen organisatie aan. Oorspronkelijk was dit optreden als ‘bevrijdingsconcert’ gepland in 2020 ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding. Vanwege corona kon het toen geen doorgang vinden. Maar nu is het dan zo ver!

Maak u op voor een feestelijke en swingende avond in openluchttheater Cabrio met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Het programma ‘Meet the Orchestra!’ neemt u mee in een tijdreis vol muziek: van Glenn Miller tot Bruno Mars. Het orkest en de sfeer van het openluchttheater staan garant voor een fantastische avond!

Boek snel uw tickets (maximaal 2 per reservering) via de knop aan de onderzijde van deze pagina. U betaalt alleen de boekingskosten!

Mocht er sprake zijn van eventuele restricties vanwege corona dan gelden de regels van het theater voor het doorgaan van de voorstelling en de toegang tot het concert. Hou dus ook na uw bestelling de berichtgeving via de website en uw e-mail goed in de gaten.


Optreden van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Donderdag 2 september 2021 om 20.00 uur (theater en bar open om 18.30 uur)

Prijs: U betaalt alleen de boekingskosten!

De verkoop is gesloten.
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Soester Courant
Practicum
Reto
logo jumbo
"Buiten gewoon leuker!"