Menu

Diggy Dex – “De Carrousel Outdoor”

Zaterdag 25 juni 2022 - 20:30 tot 22:30 uur

Opnieuw in ons theater! Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven!

De 41-jarige songwriter/rapper (echte naam: Koen Jansen, 1980) brengt zijn zevende album uit: Carrousel. Op zijn muzikale tocht neemt hij je mee in zijn even verhalende als toegankelijke nummers. En die slaan aan.

De afgelopen jaren is de rapper continu onderweg geweest met zijn band. De reis begon bij het succes van het album Golven, waarna hij en zijn muzikale familie met de Karavaan tour verder door het land trokken.

In vijf clubtournees, een theatertournee, inclusief een uitverkocht Koninklijk Theater Carré, en talloze festivals deelde Diggy Dex zijn muziek met duizenden mensen.

Het bleek slechts het begin van zijn reis zonder bestemming, want met elk album ontdekt de rapper diepere betekenissen over het leven die hij eindeloos kan blijven verkennen. Zo ook in Carrousel.


Datum: 25 juni 2022
Theater open: 19.30 uur
Ticketprijs: € 26,00
Hoofdpodium


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden, Partners en Vrijwilligers start de exclusieve voorverkoop op zaterdag 5 maart om 9.00 uur. De exclusieve voorverkoop duurt tot dinsdag 8 maart 9.00 uur

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Dit evenement is helaas uitverkocht!
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Soester Courant
Practicum
logo jumbo
"Buiten gewoon leuker!"