Menu

Night Fever - a tribute to the Bee Gees - Live in Concert

Zaterdag 24 juni 2023 - 20:30 tot 22:00 uur

Night Fever – the very best of the Bee Gees speelde inmiddels vele theaterzalen plat met het allerbeste uit het repertoire van de broers Gibb.

De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees fan. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens het openluchtconcert. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners gewaardeerd wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld door de 7-mans formatie Night Fever.

De populaire live band uit Duitsland komt in juni voor het eerst naar Cabrio Soest om er een onvergetelijke avond van te maken.


Datum: 24 juni - Hoofdpodium
Ticketprijs: € 36,00
Aanvang: 20.30 uur
Theater open: 19.30 uur
Lengte: 60 + 70 minuten (met pauze)


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden en Partners start de exclusieve voorverkoop op dinsdag 14 februari om 9.00 uur.
Op vrijdag 17 februari om 9.00 uur start de reguliere kaarverkoop en zal onderstaande verkooplink actief worden (indien nodig deze pagina verversen, de pagina ververst niet automatisch).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Dit evenement is helaas uitverkocht!
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Practicum
Anders Invest
Soester Courant
logo jumbo
"Buiten gewoon leuker!"