Menu

Matt Simons Openluchttour

Zaterdag 03 september 2022 - 20:30 tot 22:30 uur

Matt Simons-Openluchttour

Met zijn opgewekte popsongs is de Amerikaanse singer-songwriter een graag geziene gast in Nederland en Europa.  Hij scoorde hits met nummers als ‘With You’, ‘Catch & Release’, ‘Breng Me Naar het Water’ & ‘We Can Do Better’. Zijn laatste album ‘After The Landslide’ was volgens Simons een hoogtepunt, er volgde dan ook een tour op 40 locaties in 18 landen.

Tijdens de pandemie verhuisde de zanger terug naar California, dicht in de buurt waar hij opgroeide. Er ontstond ruimte en tijd om te reflecteren en te beschouwen. Het leidde tot een vierde studioalbum ‘Identity Crisis’ dat op 6 mei verschijnt. Het album bestaat onder andere uit zijn nieuwe single ‘In Case You Missed It’ en recente hits als ‘Better Tomorrow’ en ‘Cold’ die gezamenlijk al meer dan 50 miljoen keer gestreamd werden.

Deze zomer is hij terug in Nederland en reist samen met zijn band langs de mooiste openluchttheaters voor een heerlijke zomerse muzikale avond.

Matt Simons:

Simons groeide op in Palo Alto, Californië als kleinzoon van twee operazangers. Hij bracht een groot deel van zijn vroege leven door met het studeren van jazz en klassieke muziek voordat hij zijn eigen popidentiteit als songwriter en tekstschrijver ontwikkelde. Het duurde niet lang voordat hij stappen ondernam om zijn releases online te promoten. Tot zijn verbazing trokken zijn aansprekende popsongs een publiek aan in Nederland, waar zijn carrière echt van de grond kwam. Een sync op een Nederlandse tv-show en een reeks tourdata, betekende dat hij de perfecte basis had om een ​​carrière in het buitenland op te bouwen. Deepend's remix van ‘Catch & Release’ borrelde organisch op en eindigde als een van de grootste hits van 2016, met gouden en platina-status in een flink aantal landen en haalde de top van de Europese Airplay-hitlijst. ‘We Can Do Better’ (2018), ‘Open Up’ (2019) en ‘Better Tomorrow’ (2020) volgden op de voet en het succes bleef zich nog verder uitbreiden. Vanaf de begindagen van zelfpromotie tot meer dan 1 miljard streams is een indrukwekkende reis geweest die maar blijft doorgaan.
Begin 2022 bracht hij samen met de Nederlandse zangeres Tabitha de titelsong uit voor de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm 'Ik Wist Het'. 

Voorprogramma, OSKA:

De Oostenrijkse OSKA groeide op in een groot muzikaal gezin. Haar moeder was ook muzikante en vulde het huis met het geluid van gitaren, Ierse muziek en ballet. OSKA, ofwel Maria Burger, leerde zichzelf gitaar spelen, begon nummers te schrijven en haalde inspiratie uit Joan Baez, Regina Spektor, Jack Johnson, Kate Nash, Sara Bareilles en Ierse volksmuziek. In 2022 kwam haar debuutalbum 'My world, My love' uit. OSKA houdt van heldere melodieën, grooving ritmes en poëtische teksten, die de singer-songwriter dan ook graag verwerkt in haar nummers. Bekijk haar muziek op YouTube via deze link.

De openbare verkoop van deze voorstelling start op vrijdagochtend 8 april om 10 uur.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.


⏰ 19.30: Theater open
⏰ 20.30: Voorprogramma OSKA
⏰ 21.15: Matt Simons

Hoofdpodium

De verkoop is gesloten.
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Practicum
logo jumbo
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"