Menu

Eva de Roovere & Stephanie Struijk – Overal kom ik thuis

Zaterdag 27 augustus 2022 - 20:30 tot 22:30 uur

Muzikanten zijn altijd onderweg. Ze reizen door hun hoofd. Ze reizen door jouw hoofd. Ze blijven hangen in je hoofd...

Eva en Stephanie ontmoetten elkaar eind 2018 in Antwerpen toen ze allebei waren uitgenodigd om in de Bourlaschouwburg te komen spelen. Daar bleek dat ze naast het zingen en schrijven ook een internationaal avontuur delen... Een dik half jaar later besluiten ze samen op pad te gaan door hun eigen muzikale wereld. Eva en Stephanie laten je in 'Overal kom ik thuis' proeven van oud en nieuw materiaal, spelen songs van zichzelf en van elkaar, alleen en samen. Troubadours van de Lage Landen zijn het, maar hun horizon reikt verder. Ze zijn gekend van Friesland tot Watou, van Amsterdam tot L.A.

Eva en Stephanie laten je in 'Overal kom ik thuis' proeven van oud en nieuwe materiaal, spelen songs van zichzelf en van elkaar, alleen en samen. Een ontroerend liedjesprogramma in het Nederlands. Een eigenwijze reis. En overal komen ze thuis…

Allebei werkten ze in Nederland, België en Amerika met grote en kleine namen uit de pop-, rock- en folkwereld.

De openbare verkoop van deze voorstelling start op dinsdagochtend 26 april om 9 uur.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Theater open: 19.30 uur

MIddenpodium

De verkoop is gesloten.
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Practicum
Reto
logo jumbo
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"