Menu

Ernst Jansz

Zondag 18 september 2022 - 16:30 tot 18:15 uur

Met Ernst Jansz staat er een brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium. Hij maakte in de jaren 60 deel uit van de legendarische hippieband CCC Inc. en daarna schreef hij geschiedenis met het door hem opgerichte Doe Maar. Verder produceerde hij platen van o.a. Blue Murder, Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen. Met deze laatste twee toerde hij ook vele jaren door de lage landen.

Zelf maakte hij een aantal soloplaten, zoals De Overkant en Molenbeekstraat. In 2010 kreeg hij een Edison nominatie voor zijn cd Dromen van Johanna met in het Nederlands vertaald werk van Bob Dylan, waarmee hij zijn kwaliteiten als singer-songwriter onderstreepte.

In 2017 vierde hij zijn 50-jarig jubileum als artiest met de release van een nieuw album, De Neerkant, en een gelijknamig boek en theatertournee.

Behalve nummers van dit autobiografische album speelt Ernst Jansz ook een aantal van de mooiste liedjes uit zijn rijke repertoire. 

De band bestaat verder uit Guus Paat (gitaren), Richard Wallenburg (bas) en Aili Deiwiks (viool).

De openbare verkoop van deze voorstelling start op dinsdagochtend 26 april om 9 uur.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Theater open: 15.30 uur

Tijden: 16.30 - 17.15, pauze, 17.30 - 18.15 

Middenpodium

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"