Menu

BLØF

Donderdag 08 september 2022 - 20:30 tot 22:30 uur

Nog een allerlaatste toevoeging aan ons toch al uitgebreide en gevarieerde programma: Op 8 september ontvangen we vol trots de Nederlandse topband BLØF in openluchttheater Cabrio. Natuurlijk is er voor onze vrienden en relaties de mogelijkheid om in de exclusieve voorverkoop kaarten te bemachtigen. In verband met de enorme populariteit van de band zijn er dit keer maximaal 2 kaarten te bestellen. Wees er dus snel bij als je deze unieke avond niet wilt missen.

De verkoop start maandag 6 juni om 9.00 uur en duurt tot donderdagochtend 9 juni 9.00 uur.  Daarna gaat de verkoop open voor iedereen. De exclusieve voorverkoop is de kans om je vriendentegoed te kunnen gebruiken!  

Je hebt hiervoor de Vriendenkaart nodig die je eerder per mail hebt ontvangen. In de betaalomgeving (Stap 2 in het bestelproces: Betaling- en afleverwijze) kun je aangeven dat je je vriendentegoed wilt gebruiken door het aanklikken van de optie: Gebruik Vriendenkaart tegoed. Hier voer je de unieke vriendencode in die bovenaan deze Vriendenkaart staat. Je kunt op deze manier ook deelbetalingen doen tot het tegoed van € 40,- is verbruikt.


BLØF bestaat dertig jaar! En dat betekent dertig jaar hits. BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken in 1997 door met de single Liefs uit Londen en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Ze scoorden talloze hits zoals Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain, Zoutelande en de meer recente nummers Horizon en Bitterzoet.

Ze vierden hun jubileum met tienduizenden fans en liefhebbers in Ziggo Dome. Dit feest zetten ze voort in verschillende theaters in Nederland. De jubileumshow legt niet alleen de nadruk op dertig jaar BLØF, maar bevat ook nummers van hun nieuwe album Polaroid dat op 8 april zijn release kende. Voor de band voelt het heel fijn dat ze het publiek weer in de ogen kunnen kijken in hun jubileumjaar. Ze verheugen zich er dan ook enorm op om terug te komen in Cabrio waar ze eerder in juni 2017 voor een fantastische show zorgden.

In de loop van dit jubileumjaar verschijnt er nog een nieuwe BLØF-verzamelaar, ook op vinyl. Daarnaast worden de BLØF-archieven opgeschoond en komt niet eerder uitgebracht of onbekend materiaal online. Alles voor het vieren van dertig jaar BLØF!


Datum: 8 september 2022
Theater open: 19.30 uur
Ticketprijs: € 42,00
Hoofdpodium


De exclusieve voorverkoop voor onze vrienden en relaties start maandag 6 juni om 9.00 uur en duurt tot donderdagochtend 9 juni 9.00 uur. Daarna gaat de verkoop open voor iedereen en zal onderstaande verkooplink actief worden (indien nodig deze pagina verversen, de pagina ververst niet automatisch).

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"