Menu

Cabrio Kids Festival

Zondag 04 juni 2023 - 15:00 tot 17:00 uur

Nieuw op de Cabrio agenda is een festival voor kids met 4 top acts. Het wordt tijd dat ook zij het dak eraf kunnen feesten in ons theater! Op het podium staan Luna, Mixed Up, Infinity en R.E.D.. Tussen alle optredens door steelt DJ Thijs Prinsen de show!

LUNA

Als winnares van het Nationale Junior Songfestival vertegenwoordigde zij Nederland bij de Europese versie.
Luna Sabella (geb. 2010) groeit op in het Limburgse Belfeld. Al op haar derde is Luna begonnen met dansen. Toen Luna 7 jaar oud was, begon zij ook met zingen. Speciaal voor haar optreden in het Junior Songfestival werd het liedje 'La Festa' geschreven met een verwijzing naar haar Italiaanse roots.  In december '22 behaalde zij bij het Junior Eurovisie Songfestival een mooie 7e plaats.

MIXED UP

De tieners Sam (14), Joep (14), Lois (14) en Noor (13) delen een passie voor zingen en de droom om die passie met een groot publiek te delen. Met Mixed Up worden ze tweede tijdens de liveshow van het Junior Songfestival, met het nummer 'It Doesn't matter'. Mixed Up brengt een repertoire van eigen werk en (voornamelijk) Nederlandstalige covers van bijvoorbeeld Flemming, Suzan&Freek en Kris Kross Amsterdam. Met hun energieke performance en mooi bij elkaar passende stemmen brengen ze jong en oud aan het dansen en zingen.

Foto: JZ Works

INFINITY

Het jaar 2022 was voor Infinity een spannend jaar met een finaleplaats bij het Junior Songfestival, waar ze 4e werden met het nummer ‘Never Ever’. Toen nog met vier meiden, maar het vierde lid wilde heel graag solo verder. Lemay, Kayleigh en Larissa gingen enthousiast als trio verder en dat resulteerde al in een kerstnummer.
In 2023 zijn ze direct de studio ingegaan en het nieuwe repertoire zal zeker te horen zijn 4 juni a.s.!

R.E.D.

R.E.D. (spreek je uit als “AR EE DEE” ) is een boyband bestaande uit Thomas, Thijs, Danny en Luuk. De jongens leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan het Junior Songfestival 2022. Waar ze alle vier individueel auditie deden en net zoals een van hun voorbeelden One Direction bij elkaar werden gebracht. Als de boyband HIGH5 behaalden ze met het nummer “Because I Know” de 3de plaats.
Na de finale besloten de inmiddels vier vrienden dat dit het begin moest zijn van een nieuw muzikaal avontuur onder de naam R.E.D.

Foto: Marcel Koch


Datum: 4 juni - Hoofdpodium
Ticketprijs: € 12,50
Aanvang: 15.00 uur
Theater open: 14.00 uur
Lengte: 2 uur


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden en Partners start de exclusieve voorverkoop op dinsdag 14 maart om 9.00 uur.
Op vrijdag 17 maart om 9.00 uur start de reguliere kaarverkoop en zal onderstaande verkooplink actief worden (indien nodig deze pagina verversen, de pagina ververst niet automatisch).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Bestel direct je toegangskaarten
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Soester Courant
logo jumbo
Reto
Anders Invest
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"