Menu

Venice

Woensdag 07 juni 2023 - 20:30 tot 23:00 uur

Americanapopformatie Venice is een band uit Venice, California.

De band bestaat uit twee sets broers, Mark en Michael Lennon, en hun neven, Kipp en Pat Lennon, die sinds de jaren 1980 samen optreden en hun hele leven al zingen.

Klassieke Venice hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van onze Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. 

De handelsmerken van Venice zijn hun harmonieën, persoonlijke teksten en energieke shows die hen applaus en toegiften opleveren bij vrijwel elke show die ze hebben gegeven. Van intieme theaters tot uitgestrekte festivals, zowel in de VS als in Europa.

Foto: Hugo Thomassen


Datum: 7 juni - Hoofdpodium
Ticketprijs: € 30,00
Aanvang: 20.30 uur
Theater open: 19.30 uur
Lengte: 60 minuten, pauze, 60 minuten


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden en Partners start de exclusieve voorverkoop op dinsdag 14 maart om 9.00 uur.
Op vrijdag 17 maart om 9.00 uur start de reguliere kaarverkoop en zal onderstaande verkooplink actief worden (indien nodig deze pagina verversen, de pagina ververst niet automatisch).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Bestel direct je toegangskaarten
Overzicht


Gouden Partners van Cabrio

Practicum
logo jumbo
Soester Courant
Anders Invest
Reto
"Buiten gewoon leuker!"