Menu

Festival Rockin’ The Woods

Vrijdag 01 september 2023 - 19:00 tot 23:30 uur

Na de succesvolle eerste editie in 2021, organiseert Cabrio ook dit seizoen Rockin’ The Woods. Een nu al legendarisch festival waar drie verschillende top tributebands de hoofdrol opeisen.

Voor elke liefhebber van rockmuziek wordt het een feest der herkenning. Want tijdens het ruim drie uur durende live-programma ga je genieten van de beste muziek van The Police, U2 én Herman Brood. Laat je verrassen en onderga de unieke festivalsfeer van Rockin’ The Woods met DJ Thijs Prinsen en een spetterende surprise act!

Roxanne, So lonely, Can’t stand losing you…wie kent ze niet?! De Nederlandse tribute sensatie The Policed doet de oude tijden van de Engelse superband in volle glorie herleven. Je hoort en voelt de energie, muzikaliteit en dynamiek van de legendarische The Police. Zowel muzikaal als visueel zet The Policed een zeer overtuigende show neer.

I will follow, New Year’s Day tot Sunday Bloody Sunday…Wanneer je een eerbetoon wilt brengen aan de bestverkopende liveband ter wereld moet je van goeden huize komen! En dat is zeker het geval bij LikeU2. Een strakke en veelgevraagde liveband die met succes het originele geluid en gevoel van U2 tot leven kan brengen.

Eind jaren ‘70 en begin jaren ’80 was Herman Brood & His Wild Romance hotter dan hot in Nederland. De Rock ’n Roll Junkies laten de wervelende hoogtijdagen van het opwindenste fenomeen dat Nederland ooit gekend heeft, onvervalst herleven. Inclusief alle hits, zoals Never Be Clever, Love You Like I Love Myself, Hot Shot en natuurlijk Saturday Night.
Sinds vorig jaar is de band uitgebreid met The NightCats, twee female backing vocals.


Datum: 1 september 2023 - Hoofdpodium
Ticketprijs: € 27,50
Aanvang: 19.00 uur
Theater open: 18.00 uur


Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"