Menu

Nederlands Douane Orkest

Donderdag 06 juli 2023 - 20:30 tot 22:00 uur

Op donderdag 6 juli zal het Nederlands Douane Orkest samen met zanger Phil Bee een spetterend zomerconcert verzorgen in het Openluchttheater Soest. 
 
Het Nederlands Douane Orkest is een semiprofessioneel overheidsorkest en neemt een bijzondere plaats in binnen het Ministerie van Financiën en de Douane in het bijzonder. Muzikale producten en diensten zijn concerten, publieke optredens, taptoeshows, begeleiding artiesten, educatie, talentontwikkeling en bijdragen aan ceremoniële gebeurtenissen. 
Het orkest staat onder artistieke leiding van chef-dirigent Björn Bus. 

De programmering kent diverse muziekstijlen, van symfonische werken tot originele composities voor harmonieorkest, pop- en filmmuziek, vaak vergezeld door bekende Nederlands vocalisten en solisten. 
Tijdens dit concert zullen er instrumentale topsolisten te horen zijn vanuit het orkest en zal de zanger Phil Bee door het orkest worden begeleid. 
 
Phil Bee staat met zijn blues- en soul gerelateerde bands al meer dan 33 jaar op internationale podia, van Memphis tot Warschau. Het grote publiek heeft pas echt kennis gemaakt met hem na het winnen van The Voice Senior in 2021. Met diverse Dutch Blues Awards voor beste zanger, beste album en beste band werd hij door de kenners eerder al beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.


Datum: 6 juli - Hoofdpodium
Ticketprijs: € 5,00
Aanvang: 20.30 uur
Theater open: 19.30 uur
Lengte: 90 minuten (geen pauze)


Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden en Partners start de exclusieve voorverkoop op vrijdag 28 april om 9.00 uur.
Op maandag 1 mei om 9.00 uur start de reguliere kaartverkoop en zal onderstaande verkooplink actief worden (indien nodig deze pagina verversen, de pagina ververst niet automatisch).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen? Word dan 'Vriend van Cabrio'. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"