Menu

Cabrio Kids Festival: JOY! , Flare, Unity, Duron, Luna Sabella

Zondag 09 juni 2024 - 15:00 tot 18:00 uur

Na het enorme succes van afgelopen jaar is er ook dit jaar weer een Cabrio Kids Festival! Niet één, niet twee, maar maar liefst vijf artiesten komen optreden voor alle kids uit Soest en omgeving en ze maken er met zijn alleen een fantastische show van.

JOY!

De naam zegt het al: vreugde! Dat is ook echt wat deze 3 meiden uitstralen. Aimée, Sana en Gina hebben alle drie al aardig wat ervaring opgebouwd in de showbizz. Samen vormen ze de groep JOY!  JOY! is 1 van de 4 finalisten van het Junior Songfestival van 2023. Samen met de andere 3 acts hebben ze o.a. live opgetreden in AHOY.

Flare

In 2023 deden de meiden van Flare mee aan het Junior Songfestival en bereikten de finale! Hannah en Jikke kenden elkaar al voor de audities en zongen al veel samen op Instagram en als straatmuzikanten. Tijdens de audities ontmoetten ze Robine, waar ze grote vriendinnen mee zijn geworden. Alle drie de meiden zijn zeer muzikaal en talentvol en treden op bij verschillende evenementen en festivals in het hele land.

Unity

UNITY is De Nederlandse meidengroep van dit moment. Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos zijn de bandleden van UNITY.
In 2020 waren zij de winnaars van het Junior Songfestival en dankzij deze overwinning mochten zij Nederland vertegenwoordigen op het internationale Junior Eurovisiesongfestival. Ze wisten hier heel knap de vierde plaats te behalen. De nummers van Unity staan regelmatig in de kidstop20!

Duron

De 14-jarige Duron is een enorm muzikale en talentvolle jongen. De geboren zanger kan je kennen van zijn deelname aan het Junior Songfestival in 2023. In de finale trad hij live op met zijn single MAGIC en het groepsnummer GOOD VIBES, samen met de andere finalisten in een uitverkocht Ahoy. Duron is met zijn nummer ENERGIE, dé zanger van het kindermuziekweeklied 2024.

Luna Sabella

Zangeres Luna Sabella won in 2022 op 12-jarige leeftijd het Junior Songfestival met haar liedje ‘La Festa’, waarvan het thema werd ingegeven door haar Italiaanse roots. Ze mocht Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië en dankzij het grote succes van haar Eurovisie-nummer behoort Luna nu al tot de meest succesvolle JSF-acts allertijden.

Tussen alle optredens door steelt DJ Thijs Prinsen de show!


Datum: zondag 9 juni - Hoofdpodium
Leeftijd: 8 - 14 jaar
Aanvang: 15:00
Ticketprijs: € 15,00

De verkoop voor vrienden start op donderdag 7 maart om 10:00 uur, de reguliere verkoop start op zondag 10 maart om 10:00 uur.

De verkoop is gesloten.
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"