Menu

Roodkapje

Zondag 23 juni 2024 - 10:00 tot 10:40 uur

Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal!

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.

Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Er staan 15 voorstellingen op het repertoire, allemaal met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

De uit 2 spelers wisselende cast bestaat uit Anke Engels, Vimala Nijenhuis, Lotte Vogel, Pien Trieling en Nina van Koppen.


Datum: zondag 23 juni - Middenpodium
Leeftijd: 3 - 10 jaar
Aanvang: 10:00
Lengte: 40 minuten
Ticket: € 9,50

De verkoop voor vrienden start op donderdag 7 maart om 10:00 uur, de reguliere verkoop start op zondag 10 maart om 10:00 uur.

Bestel direct je toegangskaarten
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"