Menu

Danny Vera

Zaterdag 31 augustus 2024 - 20:30 tot 22:20 uur

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer brak onlangs door de grens van 100 miljoen streams. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020 en is ondertussen een vaste waarde in de top 3 van de populaire hitlijst.

Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis. De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Amerikaanse country, blues en rock 'n' roll zit erin en kwam eruit in vorm van zijn nieuwe album DNA. Een album waarop hij terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider verkocht Danny Vera o.a. twee keer de Ziggo Dome uit en heeft hij een jaarlijks terugkerende reeks solo-concerten in de Oostkerk in Middelburg. Daarnaast is Danny niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. Met deze nieuwe openluchtshow zal hij muzikaal groots uitpakken! Met zijn vaste band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers brengt hij de muziek van zijn prachtige albums.

Fotografie: Kitty de Waart


Een korte impressie van Danny Vera in theater Carré:


Pre- en afterparty door DJ Thijs

Datum: 31 augustus 2024
Theater open: 19:30 uur
Ticketprijs: € 44,50
Hoofdpodium

De voorverkoop voor vrienden start op 1 mei om 10:00 uur, de reguliere verkoop start op 4 mei om 10:00 uur.


Dit evenement is helaas uitverkocht!
Overzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"