Menu

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Dinsdag 06 oktober 2020

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Ben jij lid van de Rabobank? Kunnen wij dan op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op http://rabobank.nl/clubsupport
Stemmen kan van 5 tot en met 25 oktober.

Ons doel:

De 'zaal' in het theater bestaat uit houten banken waar onze bezoekers op zitten. Om plezierig te kunnen zitten (en dus kijken!) zijn er kussentjes beschikbaar. Deze kussentjes zijn aan vervanging toe. Graag willen wij kussentjes aanschaffen van duurzaam materiaal, bestand tegen alle weersomstandigheden. Aangezien het hier om een aantal van 1.000 gaat, betekent dit een behoorlijke investering. Iedere bijdrage aan het verhogen van het comfort en kijkgenot van onze bezoekers wordt gewaardeerd.

Over Rabo ClubSupport:

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Cabrio haar doel te behalen?  Als lid bepaal jij namelijk wie een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

logo jumbo
Practicum
Soester Courant
Reto
"Buiten gewoon leuker!"