Menu

Bedankt voor het stemmen bij Rabo ClubSupport!

Zaterdag 07 november 2020

De Rabo Clubsupport actie van de Rabobank Amersfoort Eemland is voorbij, we willen iedereen enorm bedanken voor het stemmen op ons Openluchttheater!

We hebben het mooie bedrag van € 2.351,29 gekregen om kussentjes aan te schaffen van duurzaam materiaal, bestand tegen alle weersomstandigheden om plezierig te kunnen zitten (en dus te kijken en te luisteren!)

https://www.rabo-clubsupport.nl/amersfoort-eemland/resultaten/details/75243-openluchttheater-cabrio?hash=cUak4GAE


Ons doel:

De 'zaal' in het theater bestaat uit houten banken waar onze bezoekers op zitten. Om plezierig te kunnen zitten (en dus kijken!) zijn er kussentjes beschikbaar. Deze kussentjes zijn aan vervanging toe. Graag willen wij kussentjes aanschaffen van duurzaam materiaal, bestand tegen alle weersomstandigheden. Aangezien het hier om een aantal van 1.000 gaat, betekent dit een behoorlijke investering. Iedere bijdrage aan het verhogen van het comfort en kijkgenot van onze bezoekers wordt gewaardeerd.

Over Rabo ClubSupport:

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Cabrio haar doel te behalen?  Als lid bepaal jij namelijk wie een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

Reto
Practicum
Soester Courant
logo jumbo
"Buiten gewoon leuker!"