Menu

Cabrio genomineerd voor Soester Cultuurprijs 2021!

Zaterdag 13 maart 2021

Elke twee jaar wordt de gemeentelijke Cultuurprijs Soest uitgereikt aan een persoon of organisatie binnen onze gemeente die zich heeft onderscheiden op cultureel gebied. Ook in deze Corona-tijd wordt de prijs toegekend, want het is belangrijk juist in déze tijd de aandacht voor kunst en cultuur vast te houden. Honderden inwoners van Soest en Soesterberg hebben in totaal 34 verschillende voordrachten ingediend. Daaruit heeft de Nominatiecommissie ons openluchttheater als één van de vijf genomineerden geselecteerd!

Uit het persbericht: "Cabrio heeft het afgelopen Corona-jaar de kracht van de organisatie ingezet om culturele activiteiten te (helpen) organiseren die anders niet mogelijk waren. Zo konden de groepen 8 van 12 verschillende basisscholen zonder kosten hun eindmusical daar opvoeren. En onder de noemer ‘Intiem Cabrio’ kregen reguliere artiesten de mogelijkheid binnen de regels voor een klein publiek op te treden waarbij de opbrengsten geheel voor de optredende artiesten waren. Een mooi bewijs van de verbindende rol van het theater, juist in deze tijd."

De andere genomineerden zijn: Göran Christiansson (landschaps-cultuurgids), MiniBios team Artishock, Riëndy Holder (jongerencultuurcoach) en Pop-up museum De Ontdekking.

Op woensdag 21 april a.s. vindt de uitreiking plaats van de gemeentelijke Cultuurprijs 2021. Gezien de Corona-tijd wordt dat een speciale uitreiking die via livestream wordt uitgezonden. Meer informatie hierover volgt binnenkort en dit zullen we natuurlijk met jullie delen, want we zijn enorm trots en blij genomineerd te zijn!

http://www.cultuurprijssoest.nl/nieuws/14/149/nominaties-cultuurprijs-2021-bekend.html

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"