Menu

Bericht voor kaartkopers concert Golden Earring in Cabrio

Woensdag 24 maart 2021

Op 6 juni 2020 stond een bijzondere gebeurtenis op de agenda van Openluchttheater: het concert van Golden Earring. Door de Coronamaatregelen waren we genoodzaakt dit concert te verplaatsen naar 2021. Helaas is inmiddels bekend geworden dat deze fantastische band geen optredens meer kan doen door de verschrikkelijke ziekte ALS waar gitarist George Kooymans door is getroffen.

Als kaartkoper heb je natuurlijk recht op teruggave van het geld. In dit bericht vertellen we je hier meer over.

Ben je Vriend van Cabrio en heb je de tickets met je Vriendentegoed betaald, dan wordt het bedrag toegevoegd aan het tegoed op de Vriendenkaart. Dit bedrag blijft vanzelfsprekend geldig tot het einde van het seizoen 2021.

De terugbetaling van de tickets (met uitzondering van de administratiekosten) vindt plaats in de eerste helft van april 2021 op de rekening waarvan de tickets in 2020 zijn betaald. Overigens kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor de terugbetaling van tickets die door de kopers zelf zijn doorverkocht.

Er is ook een mogelijkheid om (een deel van) het bedrag te doneren aan Stichting Zoalsjan. Deze Stichting biedt ondersteuning aan mensen met ALS en is opgericht door de Soester Jan Jager die ALS kreeg en in 2017 aan de ziekte overleed. Stichting Zoalsjan werft fondsen om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die zij nodig hebben om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Door het grimmige verloop van deze ziekte kunnen de behoeften van patiënten in zeer korte tijd veranderen. De bestaande zorg-infrastructuur kan aan deze snel veranderende vraag geen invulling geven, waardoor patiënten vaak te lang moeten wachten op hun hulpmiddelen. En wachten is juist iets wat ALS-patiënten zich niet kunnen veroorloven.

Als je een donatie wilt doen aan deze stichting met het tegoed van jouw kaarten, horen wij dat graag uiterlijk 31 maart a.s.. Je kunt ons dit laten weten door een bericht te sturen aan tickets@cabriosoest.nl waarin je vermeldt welk bedrag je zou willen doneren.

Heb je nog vragen? Mail dan naar tickets@cabriosoest.nl.

Fotocredits: Facebookpagina Golden Earring.

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

logo jumbo
Reto
Soester Courant
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"