Menu

Cabrio wint speciale juryprijs van de Soester Cultuurprijs 2021

Woensdag 21 april 2021

Wij feliciteren Pop-up Museum De verbeelding met het winnen van de Cultuurprijs Soest 2021 die vanavond Coronaproof werd uitgereikt aan een heel klein gezelschap in Idea. Wat een prachtige prestatie!

Uit 34 voordrachten vanuit het Soester publiek, nomineerde een commissie 5 genomineerden. Tijdens een livestream werd stil gestaan bij de genomineerden waar Cabrio er één van was.

Ontzettend trots zijn wij dat ons mooie theater de speciale Juryprijs in de wacht sleepte. Morgen is op onze website het volledige juryrapport te vinden, maar in het kort verdiende Cabrio volgens de jury deze oevreprijs omdat ons openluchttheater al zo lang aan het bouwen is aan een steeds mooier cultuuraanbod voor Soest.  “Cabrio is een zeldzame plek voor jong en oud waar mensen terecht kunnen voor programma dat varieert van cultureel tot prettig populair”, was één van de quotes in het juryrapport. Het volledige juryrapport is te beluisteren in de video hieronder.

De prijs van 1000 euro kunnen we zo goed gebruiken als bijdrage aan steeds nieuwe manieren om het publiek met al onze vrijwilligers een fantastische ervaring in ons theater te kunnen bieden.

Bekijk hieronder de uitreiking van de cheque door jurylid Pauline Suidgeest aan Emil Los, voorzitter van Cabrio.

 

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"