Menu

Openluchttheater Cabrio staat in de startblokken

Woensdag 19 mei 2021

Nu de eerste versoepelingen serieus beginnen te worden, maakt ook het vrijwilligersteam van Cabrio zich klaar om weer publiek te verwelkomen in het theater.

“Natuurlijk was het heel fijn geweest als we al meteen onze deuren open hadden kunnen zetten. Maar voor 30 mensen publiek is dat niet mogelijk. De artiesten die wij in de planning hebben staan, wachten begrijpelijk liever tot er wat meer mogelijk is. Achter de schermen wordt met alle partijen druk overlegd om zo snel als mogelijk weer mooie voorstellingen te kunnen bieden”, aldus Emil Los, voorzitter van Cabrio.

“We zijn blij dat de openluchttheaters worden genoemd in de versoepelingen. En dat er onderscheid wordt gemaakt in binnen- en buitentheaters. Hopelijk komen er voor ons theater maatregelen die ervoor zorgen dat we op een veilige manier een maximaal aantal bezoekers kunnen ontvangen. Maar hoe het precies gaat worden, is nu nog niet duidelijk.”

Cabrio hoopt begin juli te kunnen starten met intieme voorstellingen. De ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en de voorbereidingen zijn in volle gang!  

Volg Facebook en Instagram en de website voor de actuele ontwikkelingen.

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

Practicum
Soester Courant
Reto
logo jumbo
"Buiten gewoon leuker!"