Menu

Feeëriek Cabrio betovert elke keer - Muzikale mix van groot en intiem

Donderdag 24 juni 2021

Artiesten van naam en minder bekend, aanstormend talent; Cabrio zoekt steeds meer de muzikale mix van (uitverkochte) topacts en intieme optredens op het kleine podium. Verder weten steeds meer productiebedrijven de weg naar het theater te vinden. Cabrio is springlevend.

Voorzitter Emil Los: ,,In de programmering hebben we ervoor gekozen ook aandacht te hebben voor kleine optredens en hebben we een aantal intieme concerten gepland.

Het middenpodium zelf staat er eigenlijk al twee jaar. Daar zijn we begonnen met Ernst, Bobbie en de rest. In het coronajaar hebben we dat uitgebouwd en omringd met kastanje houten palen. Vorig jaar hielden we intieme concerten met weinig publiek. Daar hebben we op voortgeborduurd en daar investeren we in.

We hebben nu ook veel jonge artiesten geboekt, die gaan doorbreken en die we over een aantal jaren misschien niet meer
kunnen boeken. Er blijven ook artiesten van naam komen, maar we zoeken de mix.

Het is toch mooi als je naar Cabrio gaat voor Cabrio, zonder dat je perse denkt aan de artiest die komt. Dan krijg je hier vanzelf de ontmoeting. Bij het kleine en middenpodium heb je een festivalsfeer. Jonge talenten die voor honderdvijftig of tweehonderd mensen spelen. Dan is een intieme setting bij het kleine podium sfeervoller dan wanneer er tweehonderd mensen bij het grote podium op de tribune zitten.”

Klik op het artikel voor een grotere versie van het hele interview met Emil (uit de Soester- en Baarnsche Courant van 23 juni 2021). 📸: Jaap van den Broek.

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

Soester Courant
logo jumbo
Reto
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"