Menu

Coronacheck in Cabrio

Maandag 12 juli 2021

Graag informeren we jou over de manier waarop Openluchttheater Cabrio omgaat met de toegang in ons theater na 15 augustus. Ondanks het toenemende aantal Coronabesmettingen zijn er op dit moment nog mogelijkheden om meer bezoekers toe te laten. Cabrio heeft bij het grote podium een capaciteit van 900 bezoekers. De maatregelen van de laatste persconferentie van het kabinet betekenen voor ons theater dat we 600 mensen toe kunnen laten. Het is dan wel de bedoeling dat onze bezoekers gebruik maken van hun persoonlijke QR-code die iedereen via de CoronaCheck-app kan bemachtigen. Dat betekent dat we voor alle voorstellingen in het tweede deel van het seizoen naast de kaartcontrole ook de Coronacheck gaan toepassen. Wij zijn erg blij dat we ondanks alles deze mogelijkheid hebben. Want zo kunnen we de mooie voorstellingen die na de zomervakantie staan gepland laten doorgaan!

Zo werkt de CoronaCheck
Via de CoronaCheck-app die je kunt downloaden op je smartphone kun je de QR-code maken als:

  • je volledig bent gevaccineerd of:
  • een herstelbewijs hebt dat minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen oud is of:
  • een bewijs hebt dat je negatief getest bent binnen 24 uur voor het evenement.

Voor meer informatie over de CoronaCheck-app kun je hier kijken. Zonder deze CoronaCheck (in combinatie met je toegangsbewijs) kunnen we je helaas geen toegang tot Cabrio verschaffen. Via https://coronacheck.nl/print is het ook mogelijk om jouw QR-code te printen. Als je bijvoorbeeld geen smartphone hebt, kan dit een goede oplossing zijn.

Voor de overige Coronamaatregelen verwijzen we je graag naar de pagina Coronamaatregelen in Cabrio op onze website. Bij voorstellingen tot 15 augustus hanteren wij het1,5 meter protocol.

We verheugen ons enorm op een paar ouderwetse avondjes theater! We hopen jou dan ook binnenkort te kunnen begroeten. Kaartkopers van de voorstellingen van Suzan & Freek, Rockin’ The Woods, Martijn Fischer en of Danny Vera hebben inmiddels een bericht ontvangen over het hoe en wat van de CoronaCheck.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"