Menu

Ook dit jaar eindmusicals van Soester basisscholen in Cabrio!

Maandag 19 juli 2021

Vorig jaar hebben we het initiatief genomen om meerdere basisscholen uit Soest en Soesterberg een podium te bieden voor het traditionele groep 8 afscheid.

Hiermee is een uniek en belangrijk evenement voor veel 12-jarigen, hun ouders en hun leerkrachten “Coronaproof” veiliggesteld. Veel basisscholen bogen zich ook dit jaar over het vraagstuk hoe ze de afscheidsavond van hun groep 8 leerlingen, met de huidige beperkingen, vorm kunnen geven. Aula’s zijn te klein en de capaciteit van andere zalen in Soest vaak ook om alle ouders op een veilige manier te kunnen verwelkomen.

Het openluchttheater van Soest leent zich bij uitstek om ook met de maatregelen die nodig zijn in de anderhalve meter samenleving de musical te faciliteren. Daarom stelde Cabrio ook dit jaar het grote podium ter beschikking aan de Soester basisscholen.

Dankzij De Wegwijzer en de Van der Huchtschool mogen we een kleine sfeerimpressie met jullie delen. We zijn blij en trots om te melden dat we op deze manier weer 12 scholen in Soest hebben kunnen helpen!

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"